FEB

El Manresa remunta i torna a decidir al final

LEB Or. Els bagencs sumen el segon triomf de l’eliminatòria després de remuntar 10 punts a la segona part

ICL 82 (2) PALÈNCIA 80 (0)

ICL MANRESA:Costa (5), Allen (14), Lundberg (10), Trias (8), Nacho Martín (21) -cinc inicial-, Hamilton (7), Jou, Sakho (4), Dani García, Álvaro Muñoz (11) i Gintvainis (2). 15/36 de 2. 9/21 triples (2 Muñoz, 2 Allen, 2 Lundberg, 2 Mar´tin i 1 Hamilton). 25/29 lliures. 30 rebots (9 Martín). 12 assistències (5 Lundberg) i 88 de valoració (27 Martín).PALÈNCIA:Pressley (12), Grimau (11), Busma (2), Pino (17), Otegui (16) -cinc inicial-, Miso (7), Garrido (5), Ruffin, Cvetinovic (6) i Toledo (4). 26/49 de 2. 7/18 triples (3 Pino, 2 Grimau, 1 Miso i 1 Garrido). 7/8 lliures. 31 rebots (10 Busma). 11 assistències (3 Grimau) i 79 de valoració (19 Otegui).PARCIALS:18-18, 13-23 (31-41); 25-20 (56-61) i 26-19 (82-80).

Igual com va passar divendres passat, ahir, al Nou Congost, hi va haver un altre triomf èpic de l’ICL Manresa. Aquesta victòria li permet agafar un avantatge de 2-0 en l’eliminatòria d’ascens a l’ACB que disputa contra el Chocolates Trapa Palència.

Tot i que els castellans van estar a punt d’empatar l’eliminatòria, gràcies a una primera part impecable, ara hauran de jugar a casa seva, divendres i diumenge, amb la pressió d’haver de guanyar els dos partits si no volen ser eliminats.

El Palència va entrar molt fort en el partit i, gràcies a una bona defensa, de seguida va aconseguir obrir una escletxa en el marcador que, poc abans dels descans, va arribar a ser de tretze punts. En l’atac del conjunt del Bages només Trias i Nacho Martín estiraven el carro. En la defensa, no hi havia manera de tapar l’encert dels visitants. Per tot plegat, a la mitja part s’hi arribaria amb un preocupant 31-41.

La lògica reacció del Manresa després del descans va fer que el tercer quart acabés amb 56-61. Nacho Martín era el líder encistellador indiscutible de l’equip de Diego Ocampo, mentre que en el Palència l’anotació estava més repartida entre els jugadors. L’últim quart va proporcionar un altre final d’infart. A 6:37 el Manresa, molt millorat en defensa, va aconseguir empatar el partit (66-66) i, un minut més tard, es va posar al davant en el marcador (69-66). En el tram decisiu, dues tècniques a Alejandro Martínez, l’entrenador del Chocolates Trapa, van ajudar a fer caure el duel del costat català.