ACB

El tercer és un partit decisiu

Lliga Endesa. El Baskonia i el Madrid, igualats a un triomf, s’enfronten a Vitòria (18.30 h, #0)

El Baskonia i el Madrid juguen aquesta tarda a Vitòria (18.30 h, #0) el tercer partit de la sèrie final pel títol, un enfrontament amb aires de determinant perquè els dos equips estan igualats a un triomf –al Buesa Arena s’hi esperen més de 15.000 persones.

“No donem res per garantit, està tot obert, però aquest és un partit molt important. El que volem és jugar un bon partit, ser constants, consistents, intensos... Seran partits molt igualats, molt durs, i els afrontem amb l’esperança de guanyar-los”, deia ahir Pedro Martínez, l’entrenador del Baskonia. El gran maldecap de l’entrenador barceloní és l’estat físic de Johannes Voigtmann, que divendres només va poder jugar cinc minuts per culpa d’un fort esquinç al turmell. “Ara mateix és molt difícil que jugui. Els fisioterapeutes hi estan treballant a fons perquè el partit exigeix fer tot el possible, però no farem res que posi en risc la salut del jugador a mitjà i llarg termini.” Per la seva banda, Pablo Laso va afirmar: “L’única cosa que hem de pensar és que guanyar aquest partit serà molt difícil. Res més.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)