ACB

Totes les cares de la posttemporada

Lliga Endesa. Els jugadors del Barça Lassa, entre les seleccions, les vacances i el treball individualitzat

El Barça Lassa va disputar el seu últim partit el diumenge 10 de juny, i després que jugadors i cos tècnic fessin un sopar d’acomiadament dos dies després, va començar la posttemporada.

Per a Pau Ribas i Pierre Oriola, que van acabar lesionats, el dia a dia ha estat la recuperació, una etapa que està a punt d’acabar l’escorta i que en el cas del pivot entra en la recta final. Kevin Séraphin, que després d’estar treballant a Barcelona fins la setmana passada ha començat les vacances, continua recuperant-se de la intervenció al genoll. Adam Hanga va ser operat de la mateixa articulació l’endemà del sopar, i aquesta setmana ja ha començat la recuperació. Va acabar amb molèsties Víctor Claver, que com Oriola era en la preselecció espanyola per als partits de la setmana vinent de classificació per al mundial del 2019 i que tampoc s’incorporarà a la disciplina de Sergio Scariolo.

Els que ja treballen amb les seves seleccions són Petteri Koponen (Finlàndia), Sasa Vezenkov (Bulgària), Edwin Jackson (França) i Rolands Smits (Letònia) –d’ells només té contracte per a la temporada que ve Smits; Jackson ja ha fitxat pel Buducnost (Eurolliga), i sobre Koponen i Vezenkov el club té opció de tall o pròrroga.

Rodions Kurucs també hauria de ser amb el combinat letó, però el jove blaugrana, encara amb un any de contracte, és als Estats Units pendent del draft que es farà aquesta matinada. Progressivament, Phil Pressey –dilluns comença el seu campus a Dallas–, Jalen Reynolds, Rakim Sanders, Ante Tomic i Atoumane Diagné han anat marxant als seus respectius països.

Treball al Palau

Durant aquests dies, tres són els jugadors que regularment han anat treballant pel seu compte al Palau: Juan Carlos Navarro, Thomas Heurtel i Adrien Moerman. El base francès, amb contracte per a la temporada que ve, és en la preselecció francesa per jugar els partits de classificació per al mundial de la setmana vinent, però de moment no s’hi ha incorporat. No hi és Moerman, que s’ha quedat a Barcelona entrenant i esperant notícies del club, que té una opció per allargar-li el contracte per a la temporada vinent.

Cap blaugrana i dos catalans amb Espanya

La federació espanyola va anunciar ahir els 16 jugadors que jugaran els dos partits de classificació per al mundial del 2019 de la setmana vinent (Eslovènia i Bielorússia), un combinat en què no hi ha ni Pau Ribas ni Víctor Claver, els dos jugadors del Barça inclosos en la preselecció inicial de 24, i en què només hi ha dos catalans, Oriol Paulí i Xavi Rabaseda, els exblaugrana de l’Herbalife Gran Canària.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)