Eurolliga

El jugador del Khimki Tyler Honeycutt mor en un tiroteig amb la policia a Los Angeles

Bàsquet. El jugador nord-americà s’ha atrinxerat a casa seva i s’ha acabat suïcidant abans de l’entrada del SWAT

El jugador del Khimki rus Tyler Honeycutt ha mort avui a Los Angeles després de que la policia l’hagi abatut durant un tiroteig a casa seva, al barri de Sherman Oaks. Segons alguns mitjans nord-americans, la mare de Honeycutt ha trucat a la policia perquè, deia, el seu fill estava actuant “de manera erràtica”. Els agents s’han dirigit a casa del jugador, que, segons alguns mitjans, ha obert foc contra ells, iniciant així un tiroteig. Honeycutt s’hauria atrinxerat a casa seva i, posteriorment, els agents especials (SWAT) han entrat a casa seva i han trobat el cos de Honeycutt estès a terra. Hores més tard, la policia angelina ha fet un tuit per explicar que la mort ha estat per suïcidi i no per l’acció dels agents.

Honeycutt, que hauria fet 28 anys la propera setmana, ha jugat aquesta temporada al Khimki rus, equip en què ja va jugat entre el 2014 i el 2016, i amb qui ha disputat l’Eurolliga, on havia rendit a un bon nivell i acabava de renovar malgrat tenir ofertes d’altres equips com el Baskonia. El seu entrenador, l’ex del Barça Bartzokas, s’ha mostrat commocionat per la notícia. A Europa el potent aler també havia jugat al Ironi Nes Zione d’Israel i a l’Anadolu Efes d’Istanbul. Als Estats Units, Honeycutt havia jugat a la UCLA i als Sacramento Kings de l’NBA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)