FCBQ

Tres demarcacions tindran la Lliga

Lliga Catalana. Lleida aplegarà la competició ACB; Santa Coloma de Queralt, la semifinal femenina Cadí-Femení Sant Adrià, i a Fontajau, a Girona, hi haurà la final amb l’Spar defensant títol

El pavelló de Barris Nord de Lleida aplegarà el cap de setmana del 8 i 9 de setembre la competició ACB. Els emparellaments de semifinals també van quedar definits ahir i les disputaran el MoraBanc Andorra i el Divina Joventut, per una banda, repetint el duel del curs passat que es va disputar a Sant Julià de Vilatorta, i el Barça Lassa –vigent campió– contra el Baxi Manresa, que torna a la màxima categoria. La final de la darrera edició va ser a Reus on el Barça va superar el, MoraBanc (89-70). Aquest any, la Federació Catalana ha accelerat la negociació per tancar-ho aviat i evitar així els problemes que van tenir la temporada passada que van posar en perill la disputa de la final. En categoria femenina hi haurà dues seus diferents. Una primera a la localitat tarragonina de Santa Coloma de Queralt en la semifinal entre el Cadí La Seu i l’Snatt’s Femení Sant Adrià en un partit que es jugarà el 3 d’octubre. El guanyador anirà fins a Fontajau el 6 o 7 d’octubre –encara no està tancat– per jugar-se el títol contra l’Spar Citylift Girona, l’amfitrió i vigent campió després de vèncer 71-63 en l’última edició contra el Cadí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)