Eurolliga

“Per a mi, és una gran oportunitat”

Lliga Endesa. Rolands Smits es mostra entusiasmat d’arribar al Barça. “Sempre vaig al 100%”, afirma

Rolands Smits serà una de les cares noves de la plantilla del nou Barça Lassa. El letó (2,08m, 1995) va firmar a principi de la temporada passada fins al 2022, per bé que ha continuat un any més, ara com a cedit, a Fuenlabrada. En l’actualitat, es troba a Ventspils, al seu país, entrenant a diari per arribar en la millor forma al començament de la pretemporada i posar-se a les ordres de Svetislav Pesic. “Per a mi, és una gran oportunitat; com un somni. Tinc ganes de començar ja”, va dir Smits al lloc web oficial del club. I hi va afegir: “Espero que tinguem un bon any. M’agradaria guanyar títols i, si no, almenys lluitar fins al final.”

Una de les grans virtuts del bàltic és la seva polivalència: “Jo sempre vaig al 100%, no em guardo res. Quant a la posició al camp, penso que cada dia hi ha menys diferència entre ser un tres o un quatre, tan sols que has de defensar gent més gran. Jo em sento còmode en qualsevol, tot i que aquest any he jugat més en el quatre.” És conscient que encara li queda molt a millorar –“no he arribat a cap dels meus límits; haig de progressar en moviment de peus, rapidesa i regularitat en tir de tres punts”– i es mostra molt agraït al Fuenlabrada, on va arribar el 2011, amb 16 anys: “He crescut com a jugador i persona, i cada any he millorat gràcies als tècnics i la gent del club.” Aquesta darrera temporada, 11,2 punts i 4,2 rebots.

Oficialitat en l’arribada d’Ocampo

El club blaugrana va fer oficial ahir el fitxatge de Diego Ocampo com a entrenador del filial (LEB Or) per a les tres temporades vinents. El preparador gallec (1976), amb qui feia dies que hi havia un acord total, arriba procedent del Baxi Manresa, amb qui va aconseguir l’ascens a la Lliga Endesa fa poc més d’un mes. “Els darrers anys, he treballat en l’elit, en què es prioritza el rendiment, i ara se’m presentava l’oportunitat de tornar a treballar en la formació, que m’encanta. És un repte perquè aquí treballarem amb bons jugadors, bons projectes”, va explicar el tècnic, que rellevarà Alfred Julbe, acomiadat fa uns dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)