Més bàsquet

Artem Pustovyi, presència en la zona per al Barça

Bàsquet. El Barça Lassa comunica la incorporació del pivot ucraïnès de 2m18, que signa un contracte garantit per tres temporades

El FC Barcelona Lassa ha anunciat el fitxatge d’Artem Pustovi (2m18, 1992), la quarta incorporació de l’estiu, un pivot ucraïnès que arriba al club blaugrana procedent de l’Obradoiro i que ha signat un contracte garantit per tres temporades.

Sorgit del Khimik del seu país, on va formar-se i on va començar el seu periple professional, Pustovi ha estat el far de Santiago des del 2015 i encara ho havia de ser fins al juny del 2019, un fet que ha obligat el Barça a comprar la seva disponibilitat per poder fitxar-lo. En la vinculació blaugrana hi ha contemplada una indemnització d’un milió d’euros al final de cada temporada en cas que el pivot vulgui marxar a l’NBA.

A Svetislav Pesic sempre li ha agradat comptar amb un cinc gran que col·lapsi la pintura, i amb Pustovi i la renovació d’Ante Tomic l’entrenador serbi s’assegura poder jugar, si així ho demana el partit, amb aquest perfil els quaranta minuts. A diferència del croat, Pustovi creix en l’escomesa des de la defensa i la intimidació, unes qualitats que l’ucraïnès ha desenvolupat en els últims tres anys a l’Obradoiro, amb continues sessions individuals per millorar aquests aspectes. Ofensivament el seu radi d’acció és a tocar de l’anella, sent un bon finalitzador de continuacions, aspecte essencial en el bàsquet actual. Amb Pustovi el joc interior blaugrana queda complet: Smits, Singleton, Oriola, Séraphin, Tomic i Pustovi, més les aportacions que puguin fer Claver i el pivot del Barça B Atoumane Diagné.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)