FEB

Ocampo arrenca amb quatre júniors

LEB Or. El FC Barcelona Lassa B comença avui la pretemporada amb el nou tècnic i cinc absències

El FC Barcelona Lassa B inicia avui al matí la pretemporada, la primera amb Diego Ocampo al capdavant del segon equip blaugrana. A la ciutat esportiva Joan Gamper i a partir de les 10, els vuit jugadors de què inicialment disposarà Ocampo es posaran a treballar per preparar una temporada que en el seu cas comença exactament d’aquí a dos mesos, rebent el Càceres (20.45 h) en la jornada inaugural de la LEB Or.

En les sessions que es faran a partir d’avui, Ocampo, que ocupa el lloc del destituït Alfred Julbe, comptarà d’entrada amb David Font, Sergi Martínez, Màxim Esteban i Atoumane Diagné, i els jugadors de l’equip júnior Tom Digbeu, Pau Carreño, Sergi Quintana i Adrian Rodríguez. Tenen permís per incorporar-se més endavant Pol Figueras i Aleix Font, que fa dues setmanes van acabar de jugar el campionat d’Europa sub-20. En una dinàmica similar hi ha el pivot de Montenegro Nikola Zizic, en el seu cas perquè tot just ahir va cloure l’europeu sub-18. Així mateix, s’absenten els dos últims fitxatges, el base islandès Kári Jónsson i l’aler pivot nord-americà Tyler Rawson.

Encara amb la graella de partits de preparació per acabar de definir del tot, el 9 de setembre (17.30 h) l’equip s’enfrontarà al Força Lleida en la Lliga Catalana.

En dansa
David Font. Barça B
Sergi Martínez. Barça B
Màxim Esteban. Barça B
Atoumane Diagné. Barça B
Tom Digbeu. Júnior
Pau Carreño. Júnior
Sergi Quintana. Júnior
Adrian Rodríguez. Júnior
En els propers dies
Pol Figueras. Barça B
Kári Jónsson. Barça B
Aleix Font. Barça B
Tyler Rawson. Barça B
Nikola Zizic. Barça B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)