FEB

Talent argentí per al filial

LEB Or. El Barça anuncia la contractació de Leandro Bolmaro per cinc temporades després de pactar el traspàs amb el Bahía Basket

El Barça va fer oficial ahir el fitxatge de Leandro Bolmaro per cinc anys. L’argentí (1,98 m, 2000), que militarà en el filial blaugrana a LEB Or, arriba procedent del Bahía Basket, que ha rebut una compensació per alliberar-lo. Tot i la seva joventut –el curs passat encara era júnior–, ha participat ja en 25 partits en la lliga argentina, amb una mitjana de 7,1 minuts.

Natural de Las Varillas (Córdoba), Bolmaro va ser màxim anotador del campionat sud-americà disputat el 2017, en què l’Argentina va ser subcampiona. Firmaria 13,8 punts, amb 46,2% en triples. Enguany l’escorta estat en el Basketball Without Borders i el Nike Hoop Summit.

Amb la seva arribada, la plantilla del Barça Lassa B queda tancada, amb onze elements, més la col·laboració que hi pugui haver de júniors. David Font, Sergi Martínez, Max Esteban i Atoumane Diagne s’exerciten des d’aquesta setmana. En la propera, s’hi afegiran Pol Figueras i Aleix Font; i més endavant, Nikola Zizic i els quatre fitxatges (Kari Jonsson, Tyler Rawson, Jaime Fernández i Bolmaro).

LA DADA

19,2
anys
de mitjana dels onze jugadors que formen la plantilla del Barça Lassa B 2018/19; el més veterà és Tyler Rawson, que al gener va complir 22 anys
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)