FEB

“Ara cal saber jugar juntes”

Lliga Femenina. Núria Martínez lloa la plantilla de l’Spar Citylift Girona, però adverteix que tot s’ha de demostrar a la pista

L’Spar Citylift obrirà l’activitat de pretemporada el 3 de setembre. A pocs dies per reprendre els entrenaments, Núria Martínez va referir-se a la configuració de la plantilla, amb una base de continuïtat –a banda del tècnic, Èric Surís, hi ha Rosó Buch, Nádio Colhado i la mateixa Martínez– i reforços de nivell, com els de Laia Palau i Shay Murphy. La base mataronina vol tocar de peus a terra: “Hem fet una gran plantilla, però tot això s’ha de transformar a la pista. Hem de saber jugar juntes i gestionar la plantilla de la manera en què li podem treure el màxim de rendiment”.

Núria Martínez comparteix l’ambició del club per créixer i, si és possible, tornar a alçar títols. La temporada passada, les gironines van perdre tres finals contra l’Avenida (supercopa, copa i lliga). “Des de fa dos anys, s’ha fet un gran pas i tothom s’ha implicat al màxim per fer que la plantilla creixi; que tant la gestió del club i tota l’organització sigui més professional, i crec que ho estem aconseguint. A la llarga, estic convençuda que tot donarà els seus fruits”, deia en el lloc web del club.

El 3x3

Enguany, la base de Mataró s’ha estrenat en aquesta modalitat, prenent part al juny en el mundial de les Filipines. Al setembre, participarà en l’europeu de Romania: “És un estil de joc que s’adapta a la forma amb què jugo, amb agressivitat i molt de físic.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)