ACB

L’estonià Vene relleva Doellman a Manresa

Bàsquet. El jugador, nomenat dues vegades com a millor jugador del seu país, signarà un contracte d’un mes i mig i arriba del Varese

El Baxi Manresa s’ha reforçat en la posició d’aler pivot amb l’estonià Siim-Sander Vene (27 anys, 2m03), que la temporada passada va jugar la Lega a les files del Varese. El jugador arriba a la capital del Bages per substituir Justin Doellman, lesionat fa uns dies, i que s’estarà entre cinc i sis setmanes de baixa. Ha signat un contracte d’un mes i mig i debutarà dissabte a Lleida en les semifinals de la lliga catalana contra el Barça Lassa.

Vane va formar-se a l’escola Arbydas Sabonis del Zalgiris Kaunas, equip amb què va guanyar el 2007 el prestigiós torneig internacional júnior de Nike. Com a professional va començar a competir en diversos clubs de la lliga lituana, cedit pel Zalgiris. Després va tornar al club de Kaunas (2013-2016) on va agafar experiència en l’Eurolliga com a jugador de banqueta abans de fitxar pel Nijni Nóvgorodrus (2016-17). El curs passat Vene va fitxar pel Varese, en què va jugar gairebé 25 minuts per partit amb una mitjana de 8,3 punts, 3,9 rebots i 10,4 de valoració amb percentatges de tir del 46,5 en els tirs de camp, 39,3 en els triples i 91,3 en els tirs lliures.

Vene va jugar l’Eurobàsquet del 2015 amb Estònia (7,8 punts i 6,4 rebots) i el passat mes de juny va ser designat com a millor jugador del seu país per segon any consecutiu.

Álvaro Muñoz, Lesionat

Després de la baixa de Doellman, el Manresa perdrà també per unes setmanes l’aler Álvaro Muñoz, que es va torçar el turmell esquerre en l’entrenament de dimarts i té un esquinç de grau 2-3 al lligament. El jugador castellà s’haurà d’estar aproximadament sis setmanes de baixa per culpa de la lesió. Muñoz, un dels jugadors clau en l’ascens a l’ACB, no podrà disputar, doncs, la lliga catalana aquest cap de setmana a Lleida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)