FEB

Un inici de curs complex per a l’Spar Citylift

Lliga Femenina. Comença els entrenaments demà sense Palau, Sánchez, Murphy i Hampton

L’Spar Citylift no viurà una pretemporada com les que agraden als entrenadors, amb totes les jugadores a la pista des del minut 1 per començar la construcció d’un nou equip, que tindrà, a més, grans novetats. Els entrenaments comencen oficialment demà al matí però no hi seran ni Laia Palau ni Bea Sánchez –concentrades amb la selecció espanyola– ni les nord-americanes Shay Murphy i Keisha Hampton, que arribaran a Girona el dia 21.

No serà aquest l’únic inconvenient. A finals de setmana, Núria Martínez se’n va a Romania a jugar la copa d’Europa de bàsquet 3x3 i també estarà una setmana sense entrenar-se. L’únic nou fitxatge que sí que podrà ser des del primer dia amb l’equip és la pivot txeca Julia Reisingerova (1,94 m, 1998), que coneix la lliga femenina ja que va jugar la temporada passada en l’Snatt’s Sant Adrià. També seran a la pista Buch, Nadia i Oma, repescada de la Seu.

Aquests primers entrenaments seran una bona oportunitat per a les més joves –Valdayo, Marín, Cissé i Bagaria– per demostrar el seu talent a l’entrenador, que també comptarà puntualment amb les júniors Júlia Soler i Laia Moya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)