ACB

El físic condemna la Penya contra l’Obras Sanitarias

Bàsquet. Els homes que dirigeix Carles Duran noten el desgast del duel de dissabte i les moltes baixes, i perden contra el conjunt de Buenos Aires

o. Sanitarias 78 JOVENTUT 70

OBRAS SANITARIAS:M. Kemp (16), E. Anderson (16), P. Barral (6), A. Zurbriggen (2) i D. Dixon (11) -cinc inicial- F. Zurbriggen (12), Cocha, Valussi (8), Lockett (7) i Barbotti.DIVINA SEGUROS JOVENTUT:N. Dimitrijevic (8), D. Mathias (6), J. Parra (7), C. Morgan (15) i M. Todorovic (19) -cinco inicial- Busquets (1), Bieshaar (6), Nogués (3), Ventura (2) i Zagars (3).ÀRBITRES:Manuel, Sánchez Mohedas i Torres.PARCIALS:27-24, 20-17 (47-41), 17-17 i 14-12.PÚBLIC:Unes 500 persones al Palau d’Esports d’Oviedo.

No tot són flors i violes. Després de fer una exhibició dissabte contra l’UCAM Múrcia en què la Penya va donar una imatge molt engrescadora, els homes que dirigeix Carles Duran van caure ahir davant el Club Atlético Obras Sanitarias de Buenos Aires. El conjunt badaloní va notar l’esforç del duel de dissabte i les baixes amb què van viatjar a Oviedo per disputar el circuit Movistar. Laprovittola, López-Arostegui, Birgander, Miller i Dawson no van vestir-se de curt ahir. D’aquesta manera, la Penya, quan tot just falten dues setmanes perquè comenci l’ACB, no va poder tancar el cap de setmana amb un ple de triomfs.

Carles Duran va voler donar minuts als joves, però qui va comandar l’equip va ser Marko Todorovic, que va firmar una gran actuació anant de menys a més. El montenegrí va anotar 19 punts i va fer un 22 de valoració. També va estar inspirat Conor Morgan, que va fer 15 punts i un 20 de valoració. Tot i això i acostar-se en el marcador, la Penya no va poder fer res davant la punteria d’Anderson, que va comandar els argentins en el darrer període. L’Obras Sanitarias de Buenos tanca així el circuit Movistar amb un ple de triomfs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)