FEB

El darrer assaig de l’Uni, avui a Figueres

Bàsquet. Lliga Femenina. L’Spar Citylift juga avui (19.30 h) l’últim amistós contra el València, en l’homenatge a l’Adepaf femení

“Crec que l’espectador podrà gaudir de dos dels equips a priori cridats a estar a la zona alta de la classificació”, va dir Èric Surís dijous, en la presentació de l’amistós d’avui (19.30 h) a Figueres, contra el València Basket. El partit, en el marc de l’homenatge a l’Adepaf femení que va jugar a la màxima categoria estatal als vuitanta –al descans hi haurà una vintena de jugadores d’aquells equips–, serà el primer amistós de l’Spar Citylift contra un dels equips que es trobi aquest curs. Abans, l’Uni ha jugat contra el GEiEG de copa Catalunya (67-27) i dos equips de la lliga femenina 2: el CBS Barça, diumenge passat a Vilobí (71-48), i el Lima-Horta, dimecres a Barcelona (66-96).

Els següents partits de l’Uni abans del debut a la lliga (14 octubre) ja seran oficials i amb títols en joc: el primer, el diumenge 7 a Fontajau –la Lliga Catalana femenina– i, després, el dimecres 10 contra el Würzburg de Salamanca –la supercopa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)