FEB

L’Spar Citylift ja té el seu ‘dream team’ a Girona

Lliga Femenina. Laia Palau i Bea Sánchez, bronze en el mundial de Tenerife, s’incorporen a la plantilla just abans d’afrontar dues finals en quatre dies

Sense descans. Laia Palau i Bea Sánchez, medallistes de bronze amb la selecció espanyola en el mundial de Tenerife, van fer ahir el primer entrenament amb l’Spar Citylift amb els ulls posats en els dos primers títols de la temporada: la Lliga Catalana –diumenge contra el Cadí la Seu– i la supercopa espanyola –dimecres vinent contra l’Avenida–. “Ja tenim ritme de competició i només falta adaptar-nos, però és clar que els objectius els tenim aquí al davant mateix”, assenyala Palau (39 anys), la capitana de l’equip espanyol a Tenerife.

L’andalusa Bea Sánchez va viure la seva primera jornada com a jugadora gironina perquè, a diferència de Palau, no va ser presentada abans del mundial. “He triat Girona per l’ambició del club, perquè aspira a plantar cara a l’Avenida i perquè em permetrà debutar en competició europea i, per tant, fer un pas endavant en la meva carrera”, assegura l’exjugadora del Ferrol, que reconeix que no sap encara quin rol tindrà a l’equip. Amb Colhado i Reisingerova a la plantilla, és probable que jugui molts minuts en la posició de 4.

Palau també treu importància a la posició en què jugui a la pista, sigui de base o d’escorta. “En la selecció gairebé totes som bases i funciona.”

PROTAGONISTES

Tenim ritme de competició i estem preparades per ajudar l’equip, però falta l’adaptació
Laia Palau
JUGADORA DE L’SPAR CITYLIFT
Vinc a Girona perquè aquí puc lluitar per guanyar títols i podré jugar a Europa
Bea Sánchez
JUGADORA DE L’SPAR CITYLIFT

Cambage, la Messi australiana

Tot i que el bronze mundialista ha estat considerat un gran èxit per les mateixes jugadores, Palau admet que la semifinal contra Austràlia la podrien haver guanyat. “Salvant les diferències, Cambage és la Messi d’Austràlia i si té un bon dia és pràcticament imparable; sabíem que era una jugadora d’alts i baixos i que havíem de fer que no veiés la llum, però va ser espectacular. Amb tot, crec que, a banda dels Estats Units, tots els grans països tenim un potencial semblant”, hi afegeix la jugadora barcelonina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)