Eurocopa

La ‘bombonera’ obre les portes de nou a Europa

ACB. El MoraBanc rep el Brèscia, on jugava Vitali i hi ha el seu germà Luca, amb l’obligació de no fallar després de punxar a Turquia

Europa torna a Andorra. Aquest vespre, la bombonera obrirà de nou les portes a la segona competició continental amb l’objectiu de ser en la següent fase i arribar com més lluny millor després de ser ja conscients dels errors del curs passat, que va deixar els andorrans fora després de la primera fase. Els d’Ibon Navarro reben el Brèscia italià, equip on va jugar l’ara aler del MoraBanc Miki Vitali i on hi ha el seu germà Luca. A més, tenen una parella de nord-americans de nivell alt, com són Hamilton o Moss. Miki Vitali explicava la dificultat que tindrà el MoraBanc per superar un equip que ja coneix: “Conec el Brescia i sé com treballa tàcticament, hem d’esperar un equip molt treballat que utilitzarà la zona en diverses fases del matx. Alguns dels jugadors ja fa temps que juguen junts i es coneixen molt bé, haurem d’estar molt atents per poder aturar-los.” De l’ACB, el València visita la pista del Turk Telekom Ankara i l’Unicaja rebrà l’equip alemany del Skyliners de Frankfurt.

A Zagreb es viurà un duel entre dos amics: Sito Alonso i Aíto, que van compartir banqueta en el Joventut ja fa uns anys. El Cedevita rebrà l’Alba Berlín en un dels duels més interessants del grup.

Grup A

2a jornada

Ratiopharm - Galatasaray

19.30 h

Mònaco - Estrella Roja

19.45 h

MoraBanc - Brèscia

20.00 h

Grup B

Tofas Bursa - Arka Gdynia

19 h

Lokomotiv - Llemotges

19 h

Cedevita - Alba Berlín

19.30 h

Grup C

Partizan - Zenit

89 - 82

Villeurbanne - Trento

75 - 61

Turk Telekom - València

19 h

Grup D

Unicaja - Skyliners

91 - 64

Unics - Rytas

19 h

Turí - Mornar

20.30 h

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)