FEB

BRITTANY BROWN

ESCORTA

Sense confiances

Lliga Femenina. L’Spar Citylift obre la competició enfrontant-se al Mann Filter, un equip que ha canviat d’entrenador i el seu cinc inicial aquest estiu

LA PRÈVIA

El Mann ha fet molts canvis, però s’ha pogut entrenar bé la pretemporada i segur que ens posarà les coses molt i molt complicades
Èric Surís
No ens marquem objectius. El que volem és construir l’equip ara a poc a poc, convertir-lo en el millor possible
Fabián Téllez
Hi ha ganes que arribi el partit. Tenir un efectiu menys en el joc interior pesa, però hem treballat per ajustar-ho
Èric Surís

Després de no poder oposar la resistència que li hauria agradat a Salamanca en la supercopa, l’Spar Citylift té ganes de debutar a la Lliga Femenina. Bàsicament perquè l’Open Day obliga tots els equips a arribar divendres i els dos últims dies s’han fet llargs, en territori madrileny.

És una evidència que hi ha dèficit de preparació, si bé les circumstàncies obligaran l’equip a crear la cohesió i els automatismes a mesura que vagi disputant partits. Ja no hi ha setmanes d’un sol partit a la vista ja que, en la propera, hi ha jornada intersetmanal en la Lliga Femenina i, la següent, s’inicia l’Eurocopa. Un no parar i amb l’obligació de sumar triomfs, des del primer dia.

Amb la baixa confirmada de Bea Sánchez, les gironines se les heuran avui amb el Mann Filter (16.30 h), al pavelló Jorge Garbajosa. L’equip aragonès ha viscut una gran sacsejada a l’estiu i s’assembla com un ou a una castanya al rival que l’Spar Citylift va trobar-se (i derrotar) tant en les semifinals de copa com del play-off. De fet, va marxar el tècnic –Víctor Lapeña ha anat al Nadejda rus– i el cinc inicial al complet: Ocete, Ferrari i Barbee, a l’Al-Qázeres; Abalde al València i Pascua, a Gernika. Èric Surís no se’n refia gens: “Han fet canvis, és cert, però s’han pogut entrenar bé en la pretemporada i segur que estaran treballats des del punt de vista tàctic. Ens posarà les coses complicades.” La regularitat va ser virtut el curs passat a Girona i es va igualar el millor balanç de sempre (23-3).

Amb baixes

A Saragossa, van replantejar el projecte d’enguany, i van donar prioritat –sense retallar el pressupost, segons el club– a tenir més rotació que als noms. Això sí, es planten a la línia de sortida masegades per la lesió a l’espatlla de Tània Pérez, a banda de la de Dornstauder. La interior canadenca encara es recupera de la greu lesió al genoll que va fer-se durant el curs passat. Això també, com l’Uni, el limita en posicions interiors.

Fabián Téllez, el tècnic que va guiar l’Snatt’s Sant Adrià a una salvació còmoda el curs passat, agafa les regnes d’un Mann Filter que ha apostat per la joventut en la direcció de joc –confiança cega en Laia Flores–, i té dues referències clares. Per fora, la de Brittany Brown i, en el joc interior, Leslie Knight, que iniciarà la segona etapa al club.

16.30h (Canal FEB)

Torrejón de Ardoz

Tècnic: Fabián Téllez

Ve de fer 16 punts de mitjana el curs passat amb el Bembibre

Bea Sánchez encara està hospitalitzada

La pivot gaditana continua ingressada a Barcelona, en espera dels resultats de les proves que se li han practicat per determinar l’abast del dolor d’esquena en l’escalfament de la supercopa, dimecres passat, i que li va impedir participar en el partit. Segons el club gironí, la seva evolució “és molt favorable”, però no es pot precisar més fins que no se sàpiguen els resultats, segurament demà dilluns. Des que va tornar del mundial amb el bronze al coll, Bea Sánchez ha participat únicament en 13:29 en la final de la Lliga Catalana femenina contra el Cadí la Seu, a Fontajau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)