FEB

L’Spar Citylift comença la lliga amb victòria (60-82)

Bàsquet. La superioritat en el joc interior i l’encert de Murphy (20 punts) i Núria Martínez (16 i 4 triples) han deixat sense resposta el Mann Filter de Saragossa

L’Spar Citylift no ha tingut problemes aquesta tarda per sumar el primer triomf de la lliga femenina en l’últim partit de la jornada unificada a Torrejón de Ardoz. L’equip d’Èric Surís s’ha imposat al Mann Filter de Saragossa (60-82) en un partit que s’ha trencat ja en el primer quart (10-23) gràcies a la superioritat absoluta de les gironines en el joc interior. L’equip aragonès ha intentat sobreviure gràcies als llançaments triples i l’energia i eficàcia de Brittany Brown (24 punts) però al final el talent de les gironines s’ha acabat imposant. Shay Murphy (20 punts) no ha decebut en la seva estrena amb l’equip gironí a la lliga, que també ha comptat amb l’encert de Núria Martínez (16 punts i 4 triples) i l’autoritat de Colhado sota els cèrcols (20 punts).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)