ACB

Torna Doellman

ACB. L’aler pivot està recuperat de la lesió muscular i Joan Peñarroya ja el tindrà avui a disposició a Múrcia

La visita d’avui a Múrcia té adherida una bona notícia per al Baxi Manresa. I és que Joan Peñarroya ha pogut incloure en l’expedició Justin Doellman, que ha deixat enrere la lesió muscular que li ha fet perdre el gruix de la pretemporada i els cinc primers partits de l’ACB. Si bé cal veure el ritme competitiu del Capità Amèrica, que pugui vestir-se de curt és bàsic, tenint en compte les baixes en la posició de quatre. Lukovic està lesionat i Paco del Águila es va fer mal al lligament del polze, a la mà dreta.

Tensió i atenció

La trajectòria de l’equip és peculiar enguany. Encara no ha guanyat al Nou Congost i, a domicili, ha fet el ple. En total, 2-3 de balanç. Joan Peñarroya adverteix que la visita a Múrcia amaga molt de perill perquè, acreditant 1-3 –i un partit pendent–, tenen necessitat de sumar: “Ens espera un ambient dur, amb un rival molt atlètic i físic. Nosaltres hem d’anar amb una mentalitat adequada i fer el nostre bàsquet.”

A Múrcia, van disparar-se totes les alarmes fa una setmana després del -44 a Vitòria (93-49). El triomf a la pista del Nijni Nóvgorod a Europa –tenen 3-0 en la Champions League– ha calmat els ànims, tot i que el tècnic, Javi Juárez, ja comença a estar qüestionat. I més que ho estarà si perd aquesta tarda. Amb tot, és ambiciós: “No podem pensar en petit. Sabem que si guanyem els partits de casa estarem en la lluita per la copa.” L’UCAM té les baixes ja sabudes de Dejan Todorovic, José Ángel Antelo i Alberto Martín.

18 h (MD2, 55)

Palacio de Deportes

Tècnic: Javi Juárez

Molta capacitat atlètica, fa molt mal a prop de cistella.

Delía /

Rojas

5

Marcos

Delía

11

Ovie

Soko

11,3

El MoraBanc, pressionat

Amb tres derrotes consecutives, no s’acaba el món. Ara bé, al MoraBanc li convé trencar aquesta dinàmica en l’ACB al més aviat possible per no comprometre les aspiracions de disputar la copa. Avui rep a La Bombonera l’Iberostar, un rival directe en aquest objectiu (20.30 h, MD, 53). El tècnic tricolor, Ibon Navarro, està preocupat per la fragilitat defensiva dels últims partits: “Estem encaixant molts punts. Una part de la defensa no és tenir ous, sinó estar ben organitzats.” Walker és dubte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)