Eurolliga

El Barça supera el Maccabi empès per Claver (74-58)

Eurolliga. La defensa porta els blaugrana a imposar-se amb comoditat als israelians a partir del tercer quart amb la millor versió del valencià: 14 punts i 7 rebots

El Barça ja té més victòries que derrotes a l’Eurolliga. Els blaugrana han construït avui la victòria a partir de la defensa i han trencat el partit en el tercer quart, imposant-se al Maccabi Tel Aviv per 74-58. Víctor Claver ha exercit d’inspiració amb un esforç constant, acompanyat d’encert sent el màxim anotador amb 14 punts, als quals ha sumat 7 rebots i un tap.

El primer quart ha estat difícil de pair, marcat per les errades. Un parcial final de 9-1 ha permès al Barça dur la iniciativa amb el 18-12. La millor versió de Víctor Claver i l’aportació d’altres peces com Ante Tomic han mantingut els blaugrana per davant, si bé el tir del pivot Johnny O’Bryant i el físic d’un clàssic de l’Eurolliga com Alex Tyus el Maccabi ha dissimulat absències de pes com Tariq Black o Pargo, així com la nit gens inspirada de Wilbekin. Al descans, tot per decidir, 34-33.

La segona part ha arrencat amb un 10-2 del Barça, carregant el joc cap a la pintura (44-35), obligant Spahija a demanar temps mort per mirar d’aturar-ho. El tècnic croat no se n’ha sortit perquè el parcial ha seguit creixent, amb els israelians jugant massa lluny de l’aro, empesos per la bona defensa local. Al final del tercer quart, un contundent 59-40. 25-7 en el període. El partit ha mort aquí els homes de Pesic n’han tingut prou amb gestionar l’avantatge.