FCBQ

Un pas més a prop

Copa Catalunya. Triomf del CEB Girona, el quart aquest curs i contra un rival que també en duia tres, que l’acosta al gran objectiu: salvar-se

CEB GIRONA 79 ARTÉS 68

CEB GIRONA:Tort (14), Rigat (7), Espinosa Jr. (27), Carpintero (5), Espinosa (8) –cinc–; Pantrigo, Valera (4), Revilla (2), Alonso, Agustí (10), Paulí i Quintana (2). 18/40 de 2, 11/32 triples (4 Espinosa Jr., 2 Tort, Rigat i Agustí i 1 Carpintero) i 10/14 tirs lliures.CB ARTÉS:Clotet (2), Jordà (5), Cumelles (13), Bunnell (14), Manzanares (10) –cinc–; Sensat, Burges (8), Sakai (9), Illa, Bria (3) i Portella (4). 21/53 de 2, 4/22 triples (Jordà, Sakai, Cumelles i Bria) i 14/19 tirs lliures.PARCIALS:25-19, 17-8, 20-20 i 17-21.COMENTARI:Quarta victòria del curs per al CEB Girona, contra un equip amb què compartia balanç però que no va mostrar la suficient continuïtat per superar els gironins. Bunnell i Sakai van ser els únics arguments visitants i els d’Albert Morejon, que manté que l’objectiu a assolir pas a pas és la permanència, van poder imposar el seu ritme amb un primer avantatge curt que va venir de l’encert ofensiu. Millorant la defensa van deixar en 8 punts l’Artés i van poder arribar al descans amb un marge suficient (42-17). Assolir la màxima de 20 va fer que els gironins es relaxessin i els visitants van ajustar el resultat, però sense posar en perill el triomf local. En el darrer quart, i amb minuts per a tothom inclosos els jugadors que tornen de les respectives lesions, la diferència al final va ser més ajustada.