ACB

El Manresa paga un mal segon quart a València (89-76)

ACB. Els homes de Joan Peñarroya fan creure en la remuntada a la segona part després de veure’s 20 punts per sota

El Baxi Manresa ha desconnectat del partit al segon quart a València i quan han volgut tornar-hi, la diferència era de 20 punts. Els manresans han arribat a creure en l’opció de la remuntada, però el recital de Dubljevic (21 punts, 12 rebots i 33 de valoració) ha lligat la victòria dels homes de Jaume Ponsarnau per 89-76.

El Manresa ha tingut un bon inici, portant la iniciativa durant tot el primer quart, fins al 21-23 final, amb Ryan Toolson de referent ofensiu. L’alegria ha durat poc perquè dos triples d’Abalde i Sergi García han situat els locals per davant a l’inici del segon període amb un 10-0 inicial (28-23). L?inici del malson perquè els manresans han perdut la concentració en defensa i Dubljevic s’ha erigit en el gran protagonisme, fent que la diferència no parés d’augmentar fins al 48-31 després d’una tècnica a Joan Peñarroya. 50-37 al descans amb un triple de Toolson.

La situació no ha millorat a la represa. Ans el contrari. El València ha fet créixer la diferència aviat fins al 20 punts, moment en què el Manresa ha començat a reaccionar de la mà de Renfroe i Álvaro Muñoz. Dos triples seguits i pilotes recuperades amb facilitat han fet creure en la gesta quan el marcador reflectia un 73-68 amb el públic xiulant els seus jugadors. Però de nou ha aparegut Dubljevic i per primer cop Will Thomas ha tret el cap per fer créixer la renda de nu per sobre dels dos dígits.