ACB

L’Andorra guanya a cop de triple

Lliga ACB. Els del Principat sumen la cinquena victòria en un partit trepidant

FUENLABRADA 79 ANDORRA 85

MONTAKIT FUENLABRADA:Bellas (8), Cruz (19), Eyenga (12), Clark i González (2) -cinc inicial-; Nogueira (4), O’Leary (17), Rupnik (4), Marc García (8) i Llorca (5).MORABANC ANDORRA:Albicy (11), Ennis (18), Vitali (10), Shurna (6) i Diagne (5) -cinc inicial-; Luz (6), Jelinek (10), Stevic (8), Upshaw (4) i Whittington (7).PARCIALS:17-20, 23-16, 23-25 i 16-24.ÀRBITRES:Carlos Peruga, Francisco J. Araña i Carlos Merino.PÚBLIC:4.986 espectadors.

L’encert del 40% en els llançaments de tres punts va donar la victòria a l’Andorra en la visita al Fuenlabrada, després d’un duel trepidant i molt disputat. Dos triples, el primer de l’italià Michele Vitali i el segon del nord-americà John Shurna, en el tram final del partit van ser fonamentals per al triomf dels del Principat. En el Morabanc, que suma cinc victòries i manté possibilitats de jugar la copa, van destacar l’escorta canadenc Dylan Ennis (18 punts), el base francès Andrew Albicy i l’aler txec David Jelinek.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)