FEB

El Força Lleida perd el segon partit consecutiu

LEB Or. Va jugar a ràfegues i va tenir possibilitats fins al final

CASTELLÓ 70 LLEIDA 66

CASTELLÓ:Williams (5), Washburn (4), Sabonis (14), Djukanovic (8) i Lucas (16) –cinc inicial–; Ras (3), Faner (5), Gatell (4), Furazo (7) i García (4). 21/38 de 2. 7/18 triples (2 Lucas, 2 Sabonis, 1 Faner, 1 Bas i 1 Williams). 7/10 tirs lliures. 34 rebots (7 Lucas). 18 assistències (5 Sabonis). 84 valoració (28 Sabonis).FORÇA LLEIDA:Turner (13), Feliu (7), Stutz (11), Fall i Quintela (5) –cinc inicial–; Djuran, Chapela (14), Sierra (2), Mbaye (8), Brià (0) i Kyei (6). 16/41 de 2. 7/29 triples (4 Chapela, 1 Feliu, 1 Stutz, 1 Quintela). 13/13 tirs lliures. 31 rebots (6 Feliu). 14 assistències (5 Quintela). 65 valoració (19 Chapela).PARCIALS:16-19, 14-15 (30-34), 24-13 (54-47), 16-19 (70-66).COMENTARI:El Força Lleida va perdre el seu segon partit de manera consecutiva en la lliga LEB Or en ser derrotat per 70-66 a la pista del Castelló, un equip de la zona baixa de la taula. Els lleidatans van jugar a ràfegues, amb moments de bon joc i encert anotador i altres en què va semblar que no eren a la pista. Després d’un inici irregular, 16-7, van aconseguir un espectacular parcial de 0-18 entre el final del primer quart i l’inici del segon; van passar a dominar per 16-25, i van arribar al descans amb avantatge de 30-34. En el tercer quart van encaixar un 12-0 d’entrada que els va tornar a treure del partit, però en els darrers deu minuts van tornar a reaccionar i es van arribar a posar a només tres punts (65-62), tot i que van acabar perdent.