Eurolliga

Naufragi del Barça a la pista del Madrid

Bàsquet. Els de Pesic acaben humiliats contra l’etern rival en la dotzena jornada de l’Eurolliga (92-65)

El Barça Lassa ha acabat repassat a la pista del Madrid en el segon enfrontament entre els dos equips aquesta temporada, que corresponia a la dotzena jornada de la l’Eurolliga. L’equip d’Svetislav Pesic ha mossegat la pols de mala manera i en cap moment ha estat capaç d’acostar-se al seu rival (92-65).

La primera part ha estat la més igualada, però Campazzo, amb un triple des de la seva ampolla en l’últim segon ha posat el Madrid cinc amunt (22-17). En el segon quart, l’equip madrileny s’ha enlairat definitivament i ha marxat de més vint punts. Només en el tercer quart, després de la diferència màxima fins llavors (64-37), el Barça ha aconseguit reaccionar de manera molt tímida fins a posar-se 74-57. El Madrid ha tornat a maxar en l’últim quart fins a assolir l’avantatge màxim de 92-62 a 43 segons del final del partit. Un triple blaugrana ha deixat el 92-65 definitiu.

Aquesta és la sisena derrota del Barça Lassa en dotze jornades d’Eurolliga. Dimarts que ve rebrà l’Olimpiakòs al Palau en la tretzena jornada.