Eurolliga

El Barça continua en ratxa a Europa (85-90)

Eurolliga. Ha superat el Milà amb una exhibició d’Heurtel (21 punts) i Hanga (15)

El Barça ha tornat a confirmar a Milà que està en un moment dolç i ha superat un rival directe amb solvència i amb un joc excel·lent (85-90). És la quarta victòria consecutiva dels de Pesic que mantenen els dos triomfs de diferència respecte el novè classificat i es manté a una victòria de la quarta posició.

El matx ha tingut un primer temps on Mike James ha jugat pràcticament tot sol en atac sent un malson anotant 11 punts i atrapant cinc rebots valorant 19, quasi la meitat del seu equip (39). Els blaugrana no han tingut la regularitat d’altres partits i un dia més Seraphin (10 punts) era una de les referències dins la pintura. Singleton no només no havia anotat sinó que no havia llançat cap vegada al descans (37-36).

Al segon temps però ha aparegut Heurtel que ha liderat els blaugrana amb una exhibició en tota regla i anotant 11 punts al tercer quart donant un màxim avantatge al Barça (45-54). Els de Pesic han tingut a partir de llavors el partit sota control i el Milà només ha viscut d’accions individuals de James i Micov però sense posar en realitat en perill el triomf del Barça.