ACB

El Baxi Manresa assalta la pista del Breogán (71-80)

ACB. És la setena victòria dels del Bages a domicili aquesta temporada

Ha començat la segona volta i el Baxi Manresa no afluixa. Avui, s’ha imposat a Lugo, a la pista del Breogán, en un partit en el qual sempre ha manat en l’electrònic i que ha resolt en el darrer parcial, amb molt d’ofici (71-80). La victòria li permet consolidar-se en zona de play-off i continuar com l’equip que ha guanyat més partit a fora en l’ACB (7).

Els del Bages, sense Jou i Gintvainis i amb Toolson minvat, han adquirit les primeres avantatges gràcies a l’encert des del triple (8-17, 5’) i després a partir dels punts de Fisher, avui esplèndid portant la batuta de l’equip (17-24, 8’). El Breogán, de mica en mica, li ha frenat l’anotació i els punts de Cvetkovic li han permès ajustar el marcador. A la mitja part, 34-36 per als visitants.

En la sortida de tercer quart, els de Joan Peñarroya han fet una estrebada. Amb Fisher dirigint, Toolson apareixent per fi i Lalanne fent-se amo de la pintura, l’equip ha fet l’efecte que se’n podia anar (47-56, 28’). Amb més coratge que joc, els gallecs es resistien a cedir terreny i un triple de Cvetkovic al límit del tercer quart ho deixava tot obert per a l’últim (55-58). Allà, l’equip ha estat més serè i, entre l’ansietat local i la determinació de Lalanne i Toolson, han acabat per posar al llacet a una victòria que serveix per oblidar la decepció de no entrar en la copa fa una setmana.

Fisher, amb 18 punts, ha estat el millor dels del Bages.