ACB

El Barça Lassa es manté ferm i supera l’Unicaja (94-83)

ACB. Sense Heurtel, els de Pesic continuen ferms al capdavant de la competició

El Barça Lassa no perd pistonada en l’ACB i avui s’ha desfet de l’Unicaja al Palau (94-83) en un partit que ha dominat des del primer moment, però que no ha pogut esparracar fins a la recta final per la competitivitat del rival. El triomf, sisè consecutiu en la competició estatal dels de Pesic, els permet continuar líders i mantenir el coixí de dues victòries sobre el Madrid, segon. Heurtel, que tenia molèsties musculars, no ha jugat per precaució.

Tot i la sortida fulgurant dels locals (10-0, 4’), el partit ha estat lluny d’esdevenir un passeig. Aprofitant-se dels errors del Barça –fins a 10 pèrdues a mitja part– i localitzant la inspiració de Boatright, l’Unicaja ha arribat a mitja part ben viu (41-41). Els blaugrana, comandats esplèndidament per Pangos, han endurit la defensa en la segona part, però l’encert des de l’arc malagueny impedia que es trenqués el partit. Fins i tot s’han posat a un sol punts en el darrer quart (71-70, 33’). Però, l’aportació de Séraphin i els triples de Kuric han tornat a propulsar els locals que, a més, també s’han emportat l’average particular (78-73 a Màlaga el mes passat).

Pangos i Hanga, amb 16 punts cadascun, han estat els màxims anotadors blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)