ACB

El Barça encaixa la tercera derrota de la lliga contra l’Iberostar (63-57)

Bàsquet. L’equip blaugrana, amb 19 pilotes perdudes, ha fet massa concessions contra un conjunt local que s’ha defensat a gran nivell

El Barça Lassa ha encaixat la tercera derrota de la lliga ACB a la pista de l’Iberostar Tenerife (63-57), que per tercera temporada consecutiva ha estat capaç de derrotar el conjunt blaugrana al pavelló Santiago Martín. L’equip de Svestilav Pesic, només 48 hores després de la seva gesta a la pista de l’Olympiacòs, li ha faltat la frescor i la clarividència necessària per superar un conjunt molt sòlid al seu terreny de joc. El Barça, amb 19 pilotes perdudes ha fet massa concessions al conjunt de Txus Vidorreta, que ha portat sempre la iniciativa i s’ha defensat a un gran nivell. El parcial a la mitja part ha estat de 35-24.

Després de la represa, el Barça ha intensificat la defensa, Pau Ribas ha accelerat el ritme i ha arribat viu als últims 10 minuts (44-40). Els triples d’Oriola i Pangos han ajustat encara més les diferències (47-46), però el Barça no ha estat capaç de capgirar el marcador. Tim Abromaitis, el jugador més valuós del partit amb 20 punts, ha tornat a aparèixer en els moments més delicats pel seu equip i la victòria ja no s’ha escapat de San Cristobal de la Laguna. Tot i la derrota, el Barça manté el lideratge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)