ACB

Pesic ja fa un any

ACB. El serbi, amb copa inclosa, ha portat el Barça de ser quart a l’ACB a ser líder i de ser 15è a 5è a l’Eurolliga

Els números parlen per si sols. Des que Svetislav Pesic ha arribat al Barça l’equip ha guanyat dos de cada tres partits que ha disputat. A l’ACB va aterrar que l’equip era quart amb un balanç de 12-7 i va acabar la lliga regular fent un 12-3. En el play-off va vèncer 2-1 el MoraBanc als quarts i va caure a semifinals contra el Baskonia (1-3). A la copa, el seu primer repte quan va aterrar el 9 de febrer, va enlairar el trofeu amb un 3-0 superant totes les eliminatòries. I a l’Eurolliga va passar del 7-15 del Barça que era 15è a acabar amb un balanç de 4-4 ja sense marge de millora. Aquest curs els seus números són encara més espectaculars: líder en solitari de l’ACB amb 16-3 traient-li dues victòries de marge al Marid i al Baskonia, i a l’Eurolliga en la cinquena posició (13-9) a un sol triomf de l’Efes en la lluita per ser cap de sèrie. El coach serbi parla clar quan diu que està planificant la temporada vinent i és que no se li pot retreure res perquè la missió que se li va encomanar, de moment l’està portant a la perfecció.

Ultimàtum Che García?

Si a la banqueta blaugrana tot són flors i violes, passa tot el contrari a la banqueta del Fuenlabrada. L’argentí Néstor Che García està qüestionat i no se la juga al Palau Blaugrana però sí que se l’està jugant dia a dia perquè des del club no n’estan contents. Ja fora d’Europa –jugava la Champions League– el principal problema ara és no veure’s pressionat pel descens. Ja va ser una patacada quedar fora de la copa com a amfitrió en detriment de l’Estudiantes i tot i que el Che García va arribar substituint Agustí Julbe la realitat és que va tenir sort de vèncer in extremis en l’última jornada (93-92) per salvar el cap. El Fuenlabrada no ha guanyat mai en les 21 visites que ha fet en la seva història al Palau Blaugrana i no sembla avui el dia més adequat. Els madrilenys han fet una gran despesa perquè a mig curs han canviat Julbe, Akognon, Zanna, Vene, Nogueira i ara Bellas i han arribat Rowland, Kravtsov o Kemp.

LA DADA

51-23
balanç
de victòries i derrotes de Pesic a l’Eurolliga (17-13), a l’ACB (31-10) i a la copa (3-0)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)