ACB

Victòria sense despentinar-se del Barça Lassa (106-76)

ACB. Es desfà clarament del Montakit al Palau per refermar el seu lideratge

El Barça Lassa tanca la carpeta de l’ACB fins d’aquí a tres setmanes amb els deures fets. Els de Pesic han superat avui clarament el Montakit Fuenlabrada al Palau (106-76) i, passi el que passi en el Madrid-Baskonia de demà, mantindrà les dues victòries de marge, al capdavant de la competició. Ara té 17-3 de balanç.

El partit ha vingut marcat per la dimissió al matí del tècnic dels madrilenys, Néstor Ché García. Ha dirigit el partit el seu assistent Josep Maria Raventós. Si bé al principi els visitants han ensenyat les urpes, els blaugrana han adquirit la iniciativa quan han apujat la iniciativa i han pogut córrer. Amb tot no han obert forat fins que ha aparegut la segona unitat, amb més energia i amb Oriola i Séraphin fent molt de mal, en transició i posicions interiors, respectivament. Quan a ells se’ls ha afegit el canell de Kuric i la direcció d’Heurtel, la diferència ja ha arribat a un +23 a mitja part (59-36). En la segona part, el partit ha decaigut i, amb els menys habituals a pista –pocs minuts avui per a Singleton, Pangos i fins i tot Tomic no s’ha vestit de curt–, la diferència ha superat els 30 punts a poc per acabar (102-70, 39’). Kevin Séraphin, amb 20 punts (9/10 tirs de dos) i 7 rebots, ha estat el millor blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)