ACB

Derrota cruel del Baxi Manresa a Màlaga (99-97)

ACB. Wiltjer sentencia en el darrer segon després que Toolson hagués empatat el partit amb un triple a cinc segons del final

Partit vibrant a Màlaga entre el Baxi Manresa i l’Unicaja que s’ha decidit en el darrer segon gràcies a una cistella de Wiltjer (99-97). Els del Bages han tornat a evidenciar la seva capacitat competitiva i s’han resistit a tirar la tovallola amb dos triples en els darrers deu segons de partit, un de Murphy (95-94) i un altre de Toolson (97-97), que semblava que abocava el partit a la pròrroga. Finalment, l’equip ha hagut de claudicar, però com en tota la temporada exhibint una imatge esplèndida.

D’entrada, l’equip manresà ha sortit amb molta empenta i ha sorprès el rival (10-22, 6’). A partir de l’encert des de l’exterior, de la feina de Shermadini i de pujar les línies de pressió, l’Unicaja ha reaccionat i ha passat a adquirir la iniciativa, per bé que els visitants no els perdien de vista, amb Toolson acaparant la responsabilitat en atac. Els malaguenys han fet temptatives de trencar el partit en el tercer quart (62-54, 27’) i també en l’últim (71-61, 32’), però el Baxi mai s’ha rendit i només ha caigut per l’acció final de Wiltjer.

Toolson amb 30 punts i 11/13 tirs de camp, ha estat el millor dels manresans.