FEB

Àlex Formento agafa les regnes

LEB Plata. El director esportiu es posa al capdavant del Bàsquet Girona per revertir la dinàmica de l’equip i és el substitut de Quim Costa en el que queda de temporada. Debutarà aquest diumenge a Fontajau contra el Juaristi ISB basc

Dos dies després de fer pública la decisió de destituir Quim Costa, el Bàsquet Girona va anunciar el seu relleu. Es tracta d’Àlex Formento, actual director esportiu, que fa el pas d’assumir la banqueta fins a final de temporada. El nou preparador té el repte de canviar la dinàmica de l’equip, que en la fase d’ascens tan sols acredita 1-4, fet que li ha fet perdre possibilitats d’almenys disputar l’eliminatòria d’ascens a la LEB Or.

Formento ha estat lligat al Bàsquet Girona des de la seva fundació fa cinc anys. Primer, en la base i, arran de la creació del primer equip el 2017, fent les funcions de director esportiu, un càrrec que continuarà exercint. De fet, va ser ell qui va dissenyar a l’estiu la plantilla i això és un punt a favor a l’hora de poder-li treure suc de manera immediata.

La derrota del cap de setmana a Zamora va ser un cop dur. L’equip ara és vuitè (7-8), i només té realment a l’abast el cinquè –l’última plaça que dona dret a jugar l’eliminatòria per pujar–, l’Almansa, que té una victòria més i l’average al seu favor. O sigui, li ha de recuperar dos partits en les set jornades que resten. Ara, el Bàsquet Girona té dos enfrontaments consecutius a Fontajau i en això s’aferra per recuperar les bones sensacions i posar-li pressió. El primer d’aquests, que suposarà l’estrena d’Àlex Formento, serà diumenge a la tarda contra el Juaristi ISB (19 h). El combinat basc és el cuer (4-11) i ja no té cap aspiració d’ascens.

Tot i la marxa de Costa, la resta de cos tècnic continuarà, amb Milo Nunes i Jordi Moncanut com a assistents.

EL COS TÈCNIC

Es mantindrà l’equip de treball, amb Milo Nunes i Jordi Moncanut com a assistents
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)