ACB

La Penya pateix una patinada inesperada (81-88)

ACB. Els verd-i-negres no han tingut bones sensacions en cap moment

La Penya ha encaixat una patinada inesperada contra un Breogán que està en zona de descens i fa un pas enrere en el seu camí cap al play-off perquè és un revés no previst (81-88).

Al primer temps el Breogán ha fet una gran defensa però tot i anul·lar el joc col·lectiu verd-i-negre en atac ha perdonat tirs lliurats per obrir forat al marcador. Això ho ha castigat l’equip de Carles Duran que gràcies al talent individual de Todorovic (11 punts), Laprovittola (10) i Harangody (10) ha acabat marxant al descans per davant (40-35).

Al segon temps la Penya semblava que podia canviar la dinàmica quan ha agafat vuit punts dde renda (45-37) però no ha rematat i els gallecs han empatat. A partir d’aquí s’ha entrat en una fase d’igualtat i els nervis han passat factura a la Penya. Vidal ha anotat dos triples claus (69-77) i el Divina Joventut ha estat víctima dels seus propis errors. Tot i que ha tingut opcions (80-81) un triple de Redivo ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)