ACB

L’Unicaja treu de la pista a la Penya (88-63)

ACB. Els verd-i-negres han arribat a perdre de 29 punts (79-50) en un correctiu malagueny al darrer quart

La Penya ha fet aigües a Màlaga on l’Unicaja l’ha tret de la pista en defensa (88-63). Els verd-i-negres veuen com els malaguenys s’escapen a la classificació perquè li treu dues victòries a la Penya i, a més, li recupera el bàsquet-average (83-76 a Badalona).

El què ha viscut la Penya als primers minuts ha estat irrepetible perquè després d’anotar Todorovic una cistella als 20 segons els de Carles Duran han fallat els següents 15 tirs. A més, han perdut set pilotes i això ha fet que els verd-i-negres han arribat a perdre de 16 punts (28-12). Laprovittola, fins llavors ofegat en atac, ha aparegut i ha liderat la reacció de la Penya que s’ha posat a sis punts abans del descans (33-27). Els verd-i-negres han recuperat sensacions (35-27 al descans).

Al tercer quart la Penya s’ha acostat fins el 42-40 posant pressió. Però l’Unicaja, amb una gran defensa, ha anul·lat els verd-i-negres deixant-los tres minuts sense anotar i ha fet un parcial de 10-0 que ha tornat a disparar la diferència (52-40). S’esperava una reacció de la Penya però ha estat tot el contrari perquè els malaguenys han continuat a un nivell espectacular en defensa i l’Unicaja ha castigat en atac culminant un parcial de 25-3 (67-43). Els malaguenys han fet 9 triples al darrer quart. Quedaven sis minuts però el partit ja estava sentenciat.