FEB

El president del Femení Sant Adrià acusa les institucions de maltractar-los

Bàsquet. Les acusa d’ajornar subvencions de forma intencionada

El president del Femení Sant Adrià, Pepe Aneas, assegura que el seu club ha estat maltractat de forma “aberrant i repugnant” per les administracions púbiques en les dues temporades que l’equip ha estat a la Lliga Femenina. En un escrit molt crític penjat al seu compte personal de Twitter, Aneas assegura que les institucions també són en bona part “entre un 50 i un 60 per cent” responsables del descens. “Han provocat ajornaments infinits i injustificats en les aportacions que en el seu dia van prometre. Això ha generat aquesta temporada multitud de situacions de tensió extrema dins l’equip que han afectat el seu rendiment”, assenyala el president.

Segons ell, el club encara ha de cobrar, a dia d’avui, el 57 per cent de les ajudes aprovades pel club per les diferents institucions. Les acusa, a més, d’haver ajornat aquests ajudes de forma intencionada. “Ho han fet per asfixiar el millor projecte esportiu femení de la història de Catalunya i acabar així amb aquest ‘problema‘ d’haver de destinar-hi uns diners que per altres flueix sense problemes.

Aneas es mostra molt crític amb la política de subvencions territorials a Barcelona. “Les institucions es contrauen per evitar moltes sol·licituds i en comptes de legislar una normativa justa i equànime i destinar recursos pels clubs que ho mereixen s’inventen mil excuses per no donar-los res”, afegeix el president, que també recorda els diners que van cap al circuit de Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)