NBA

Els Warriors situen el 2-0 i el Bucks empaten 1-1

NBA. Els vigents campions es fan forts a l’Oracle Arena (115-109) i els Celtics reben 20 triples (102-123)

Els Warriors no han fallat a l’Oracle Arena i han situat el 2-0 a la sèrie de semifinals de la Conferència Oest contra els Rockets (115-109). A sis minuts per acabar el primer quart Harden ha rebut un cop involuntari a la cara de Green. S’ha hagut de retirar perquè tenia sang a l’ull i, tot i tornar a jugar, ho ha fet amb molèsties. L’estrella dels Rockets ha acabat amb 29 punts, 7 rebots i 4 assistències. Cinc jugadors més dels de Houston han anotat o superat els 13 punts. Pels Warriors l’estrella, un dia més, ha estat Kevin Durant que està en un moment de forma impressionant (29 punts). Al seu costat però Green s’ha quedat a tres assistències del triple doble (15+12+7), Klay Thompson ha anotat 21 punts i Curry (20). Ara la sèrie marxa cap a Houston on es jugaran els dos pròxims partits.

A Boston hi ha hagut revés als Celtics a una de les semifinals de la Conferència Est. Els Bucks han igualat la sèrie (1-1) dominant amb autoritat (102-123). Tres jugadors han estat imparables per l’equip de Pau Gasol: Antetokounmpo (29 punts i 10 rebots), Khris Middleton (28) i Eric Bledsoe (21). La principal arma però que han utilitzat els Bucks per assaltar Boston ha estat el triple acabant amb 20 cistelles de 47 intents. Pels Celtics el màxim anotador ha estat Marcus Morris (17) en un dia gris de Kyrie Irving (9).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)