ACB

La Penya juga una de les tres finals al Palau per ser a ‘play-off’

Bàsquet. ACB. Els verd-i-negres, amb el hàndicap de l’horari (21.30 h), reben l’UCAM Múrcia de Sito Alonso, que està en descens

Queden quatre jornades per acabar la lliga regular i la Penya té tres partits al Palau Olímpic –avui rep l’UCAM Múrcia, diumenge el Baxi Manresa i en l’última jornada l’Estudiantes–. L’equip de Carles Duran és conscient que són tres finals que, si les guanyen, els donaran el bitllet per ser a play-off. El principal problema del matx d’aquest vespre és l’horari, perquè dos quarts de deu en un dia entre setmana restarà molta gent. Però els verd-i-negres estan molt mentalitzats per poder fer un pas important i s’han preparat pensant en la duresa física i mental del partit contra un UCAM Múrcia que està en zona de descens a la LEB i que s’hi juga la vida. Tornarà Sito Alonso, extècnic verd-i-negre, i serà especial per a Marcos Delía, a qui van convidar a marxar a mig curs de Múrcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)