FEB

Brittney Sykes: “És sensacional poder jugar amb Laia Palau”

Bàsquet.

L’Spar Citylift ha presentat aquest matí una de les seves noves figures per a la temporada 2019-20, la nord-americana Brittney Sykes, que ha arribat a Girona després de jugar la WNBA amb les Atlanta Dream i de guanyar el Torneig de les Amèriques amb la selecció dels Estats Units. Sykes, que debutarà dissabte a la pista del Quesos El Pastor (18.00 h), admet que va recopilar informació de Girona quan va tenir l’oferta sobre la taula. “Tothom me’n va parlar molt bé. Havia jugat amb Haley Peters i ella en tenia molt bon record, també de la lliga espanyola. Diana Taurasi, a més, em va assegurar que Laia Palau era una base extraordinària. Serà un paler jugar amb ella.”

Sykes, que avui ha fet el primer entrenament amb l’equip, també va parlar del rol que pot jugar en l’equip. “En la primera xerrada amb Èric Surís m’ha comentat que jugaré en les posicions de 2 i 3, com he estat fent als Estats Units; soc una jugada que ho dona tot sempre, tant en atac com en defensa.”

La presentació de la jugadora s’ha fet a la botiga Bauhaus de Girona, un dels patrocinadors de l’equip. El president del club, Cayetano Pérez, ha valorat també l’arribada de la jugadora: “Ens ajudarà molt en totes les posicions exteriors i ens donarà més nivell a l’equip del que ha demostrat en aquest inici de temporada”.

Sykes s’ha retrobat en l’entrenament d’avui amb una antiga companya a Atlanta, Adaora Elonu. “M’agradat molt l’ambient que he trobat a l’equip i també tot el que he vist de la ciutat. Haver de jugar dues competicions amb un equip campió és tot un repte”, ha dit la jugadora, que considera que dissabte estarà en plenes condicions per jugar. “En dos o tres dies el jet lag se’n va.”

PROTAGONISTA

Tothom amb qui vaig parlar abans de fitxar em va dir que l’Uni tenia un gran equip
Brittney Sykes
Jugadora de l’Spar Citylift
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)