Eurolliga

Larkin fa miques el Barça quan l’Efes patia (82-86)

Eurolliga. El nord-americà ha fet una nova exhibició amb 28 punts i 38 de valoració

El Barça no ha pogut tombar el líder Efes, sense Micic lesionat (82-86), en un final on Larkin ha estat decisiu. Amb Ataman expulsat els turcs han estat capaços de remuntar set punts (75-68) als últims quatre minuts.

El primer temps ha estat marcat per l’explosivitat de Larkin que en només un minut ja havia anotat cinc punts. Els turcs han agafat un màxim avantatge de 10 punts (12-22) però ha aparegut en escena Malcom Delaney que ha fet una sèrie de 5/6 triples de forma consecutiva i ha posat el Barça dins el matx (32-31). Al tram final però l’Efes ha tornat a agafar avantatge (35-43) però cinc punts de Pau Ribas han portat la igualtat al descans (42-45).

Al segon temps l’Efes ha agafat avantatge després de tres triples seguits de Larkin, Moerman i Beaubois (54-62). Els turcs han jugat molts minuts amb dos quatres (Moerman i Singleton) a pista. Els blaugrana han anotat només 16 punts en aquest tercer període, tots de Davies que ha superat els 1.000 punts a l’Eurolliga.

Al darrer quart el Barça ha reaccionat per empatar el matx després d’una tècnica a Ataman i un triple de Kuric (66-66). El nord-americà estava però desenfrenat i ha anotat dos triples més de forma consecutiva (72-66) amb un parcial de 14-0. A 5:12 pel final Ataman ha estat expulsat després de dues tècniques. I ha reaccionat l’Efes per posar-se per davant després d’un triple de Singleton a 55 segons pel final (79-82). Ha respòs Mirotic (82-82). En un cara i creu final els blaugrana han estat desencertats en les decisores finals mentre Larkin no ha perdonat des de la línia de tirs lliures amb un 4/4 als últims segons..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)