ACB

Líders en solitari

Bàsquet. ACB. El Barça s’endú un final d’infart a Tenerife i aprofita la punxada del Madrid contra la Penya

És el més regular. El Barça ja és el líder en solitari després d’una treballadíssima i soferta victòria a la pista del Tenerife i aprofitant la patinada a casa del Madrid contra la Penya. Els blancs no estan en el seu millor moment ni a l’ACB ni a Europa –van perdre a casa contra el Baskonia fa una setmana i portaven tres derrotes seguides a l’Eurolliga–, però el Barça no falla.

Ahir a Tenerife els blaugrana van fer un primer temps sòlid en atac en una pista complicada. Els canaris van anar a remolc des del salt inicial perquè Mirotic (12 punts) i Davies feien mal a la pintura. Shermadini responia dins la zona (40-50).

Quatre anys després

Al tercer quart l’energia de Konate, la direcció de Huertas (11 assistències) i els triples de Salin (5) van igualar el matx. I es va entrar en un final d’infart. En aquesta fase, Abrines, cada cop més consolidat i amb més confiança, va tornar a ser decisiu. Amb 83-85 al marcador i 8,2 segons, els de Txus Vidorreta van disposar de la pilota guanyadora, però curiosament Salin no va tocar ni el cèrcol en el llançament triple que li hauria donat la victòria. Feia quatre anys que el Barça no guanyava a Tenerife.

ELS VESTIDORS

Estic satisfet de la defensa que hem tingut i la capacitat de concentració en molts moments
Svetislav Pesic
Defensivament hem estat molt sòlids contra un dels millors equips ara mateix de l’ACB
Nikola Mirotic

Mirotic torna a jugar després de la lleu lesió

El dubte era saber si després de l’ensurt de la lesió que es va fer contra el Zenit a l’abductor de la cuixa dreta el tècnic Svetislav Pesic el reservaria per afrontar la doble jornada d’Eurolliga d’aquesta setmana i sobretot per a la copa. Però Mirotic va sortir de titular i va estar 24 minuts a la pista. Intocable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)