FEB

Mondelo: “El 2021 es poden fer l’Europeu i els Jocs”

FEB. El tècnic de l’Hospitalet es troba al Japó on entrena esperant que acabi tot el confinament

El tècnic català Lucas Mondelo, que està a Nagoya (Japó) on entrena al Toyota Antelopes, ha valorat avui la situació del bàsquet amb tot el problema del coronavirus. El de l’Hospitalet assegura que en el 2021 hi ha temps suficient per fer l’Europeu i també es Jocs Olímpics”. Mondelo ha assegurat, en una entrevista a l’agència EFE, que s’ha quedat al Japó perquè ara al maig faran la postemporada: “Seran dos mesos de feina fins que acaba el contracte”. El tècnic català explica com controlen allà el coronavirus: “Cada matí ens hem de prendre la temperatura i comunicar-la al club a través d’una aplicació telefònica, el què hem fet el dia anterior, si hem sortit, amb qui, a on i quant temps, jo surto poc a fer la compra cada cinc o sis dies i ho faig amb mascareta, guants i ulleres”. La lliga al Japó també es va suspendre a tres jornades pel final.

Mondelo també ha parlat de la intenció que té el president de la Federació Espanyola Jorge Garbajosa de renovar fins el 2024 a Mondelo i a Scariolo, els dos seleccionadors femení i masculí. El tècnic català ho té clar: “És bonic el detall, la Federació confia en la feina feta i ens proposa una renovació llarga”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)