FEB

Yurena i la responsabilitat

Bàsquet. La base del Cadí, que es recupera de la greu lesió que es va fer fa quatre mesos confinada a la Seu d’Urgell, adverteix que seria una imprudència reprendre la Lliga Femenina

“Crec que no es reprendrà la lliga. I si és així serà una imprudència perquè si es fa, d’aquí un parell de setmanes, segur que voldran un partit de dimecres a dissabte i ho veig una imprudència”, diu la base del Cadí Yurena Díaz (1,81 m, 1993) en una entrevista al YouTube del Sedis. La base canària es recupera a la Seu d’Urgell de la mateixa lesió que ja va tenir el 2016 en el Promete, el trencament del lligament encreuat del genoll esquerre. “La gent fa 20 dies que està aturada i necessita un temps per preparar cada partit. Hi hauria moltes lesions i no crec que valgui la pena, no ho veig viable”, argumenta sobre una competició que fa més d’un mes que està aturada, la lliga, perquè l’últim partit oficial va ser la final de copa el 8 de març a Salamanca. A la Lliga Femenina, li quedaven quatre jornades de la fase regular i el play-off.

Yure, un dels tres pilars de l’equip que va fer la millor temporada del Sedis el curs passat juntament amb Georgina Bahí i Andrea Vilaró, explica que la recuperació va segons el previst i que mantenen la comunicació amb la resta de companyes. “Estem bé, anem parlant i els ànims són estranys, com la situació. Però no ens afecta només a nosaltres i tampoc podem fer-hi res.” “Ens ho va dir ella, està bé dins el que cap. Podem estar contentes i tal com està la cosa en tots els àmbits, hem tingut sort”, afirma referint-se a Sydney Wiese, que va donar positiu per coronavirus un cop va arribar als Estats Units.

Díaz, sobre la crisi actual, indica: “Això no se n’anirà de la nit al dia i ho afecta tot. A l’estiu no sé si es podrà viatjar i repercutirà en el turisme. Hi haurà gent que no treballa i, malgrat hi hagi ajudes, la crisi serà molt bèstia.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)