FEB

Mendy s’acomiada i fa via cap a Bourges

Bàsquet. La jugadora de l’Spar Citylift, màxima anotadora de l’equip en l’Eurolliga, dona les gràcies al club i promet que tornarà

L’escorta francesa Magali Mendy (1m75, 30 anys), una de les jugadores més destacades d’aquesta inusual temporada de l’Spar Citylift, s’ha acomiadat del club i l’afició a Twitter amb un missatge en català ben explicit: “Merci, Girona, m’has fet créixer encara més com a jugadora i no oblidaré aquesta oportunitat que m’has tornat a donar. Tornaré. No n’hi ha dues sense tres (en paraules franceses).” Aquesta era la segona etapa de la internacional en el club gironí, en el qual ja havia jugat el curs 2017/18. Tot i que la jugadora no anuncia el seu club per a la temporada 2020/21, alguns mitjans francesos, com ara el web especialitzat Bebasket.fr, confirmen que té un acord amb un dels històrics del bàsquet francès, el Bourges, que intenta formar una plantilla per plantar cara al Montpeller i l’Asvel Lió.

Mendy ha estat la màxima anotadora de l’Uni en l’Eurolliga (14,1 punts) i també va ser la MVP de la final de la Lliga Catalana contra el Cadí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)