FEB

Volen guanyar l’ascens a la pista

LEB Plata. El Bàsquet Girona, que podria beneficiar-se de la nova situació amb un ascens directe, manté que està preparat perquè la classificació es resolgui a la pista

El Bàsquet Girona podria ser un dels principals beneficiats de les decisions que van aprovar ahir els clubs. L’ACB ha obert les portes a dos equips de la LEB Or, categoria que tindrà dues places lliures per a clubs de la LEB Plata. El primer i el segon classificat del grup d’ascens són el Múrcia i el Girona, que són els candidats a obtenir l’ascens si la competició, com sembla, no es pot acabar. En qualsevol cas, la posició del Girona no és demanar l’ascens a la FEB, sinó obtenir-lo a la pista. Malgrat que els jugadors estrangers són fora, el club diu que està preparat per reprendre la competició en qualsevol moment.

L’ACB no vol que el Fuenlabrada i l’Estudiantes perdin la categoria i el més probable, doncs, és que l’ACB 2020/21 sigui de 20 equips dividits en dos grups. Els dos primers de la LEB Or són el Valladolid i el Guipúscoa. Si al final l’ACB no es pot reprendre tampoc hi haurà un campió oficial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)