FEB

L’Uni s’estrenyerà el cinturó

L’Spar Citylift, que va afrontar el curs amb el pressupost més alt de la seva història (1,4 milions), ha acabat vivint la temporada més convulsa des de l’arribada a la Lliga Femenina. Els contratemps esportius van arribar ben d’hora amb les lesions de llarga durada de Núria Martínez i Helena Oma. En plena reconstrucció de la plantilla el devastador temporal Gloria va deixar el club, literalment, sense instal·lacions i aguantant-se econòmicament per un fil.

“Estem mirant de tancar la temporada amb el mínim dèficit possible i gràcies als acords amb les jugadores per la reducció de temporada i per l’estalvi que suposa també que hi hagi menys competició serà més fàcil mirar de quadrar”, explica el president, Cayetano Pérez, que admet que de cara a la temporada 2020/21 el club s’haurà d’estrènyer el cinturó: “Hi haurà menys jugadores a la plantilla, això segur.” El club –admet– ha començat a treballar en la configuració de la plantilla. Un dels objectius és renovar la base Laia Palau, que ha dit públicament que vol seguir una temporada més abans de retirar-se, coincidint amb els Jocs de Tòquio.

Tot i les dificultats que passa l’entitat, Pérez diu que el club demanarà jugar l’Eurolliga: “Entenem que la plaça és nostra perquè aquesta temporada és nul·la. Amb tot, probablement la FIBA en concedirà dues a la FEB. És una situació que no es resoldrà aviat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)