FEB

Cesc Riera deixa la junta de l’Spar Citylift

Bàsquet. El directiu encarregat de la base ja va anunciar el febrer als seus companys que s’acomiadaria del club a finals de temporada

Un dels membres de la junta directiva de l’Spar Citylift, Cesc Riera, ha anunciat a través de les xarxes socials que se’n va de l’entitat després d’una “etapa inoblidable”. Ell mateix confirma, de fet, en la seva piulada a Twitter que ja anunciar la seva decisió de plegar al president, Cayetano Pérez, i als seus companys de junta el passat mes de febrer.

Riera, que era el directiu encarregat de la base, havia estat i un dels homes importants dins el club aquestes últimes temporades. El club confirma que de moment no es buscarà un substitut per al directiu. La junta ha de fer front aquests propers mesos a reptes econòmics, esportius i socials de gran magnitud després d’una temporada en què ha hagut de sobreviure al temporal Glòria i, posteriorment a la cancel·lació de la temporada estatal i europea a causa de la pandèmia del coronavirus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)