FEB

Amb l’esquelet definit

Bàsquet. Lliga Femenina.El Sedis perfila l’equip després de la renovació de Canut, amb Peña i Lizarazu, una opció per Bahí i Díaz, prioritat per Pujol, Etxarri i Palma i sense Luci Pascua

Amb la renovació esperada de Bernat Canut una temporada més, el tècnic ja té al cap l’esquelet que té per al curs vinent per al Sedis Cadí. Tenen contracte Laura Peña, que va signar per dues temporada l’estiu passat, i Marina Lizarazu, que va arribar a finals del curs però amb un lligam per acabar el curs i un any més. Hi ha dues jugadores més amb acord per un any més però que poden trencar-lo, com són la capitana Geo Bahí i la canaria Yurena Díaz. Les prioritats ara –ja emparaulades però no oficials-– són lligar les renovacions de tres dels pilars nacionals: Ari Pujol, Irati Etxarri i Anna Palma. De les estrangeres que tenia enguany el Sedis Cadí, tant Sydeny Wiese com Tinara Moore interessen, però han augmentat molt el seu caixet i pràcticament és impossible renovar-les.

D’altra banda, el president del Sedis Cadí, Pere Porta, ha esvaït dubtes sobre la continuïtat del club a la màxima categoria: “Treballem de valent per mantenir el projecte esportiu del Cadí la Seu a Lliga Femenina. Caldrà l’esforç de molts, però segur que ens en sortirem.”

Luci Pascua no vol parar

Tot i que no serà a la Seu d’Urgell, la històrica jugadora de Ripollet vol continuar en actiu és la històrica Luci Pascua que pot aportar encara coses segons el projecte que triï. A 37 anys és un referent del bàsquet d’elit. La jugadora no té oferta del Sedis però a hores d’ara creu que es troba en bones condicions físiques i vol continuar jugant. Aquest curs ha jugat una mitjana de vora nou minuts, amb 1,4 punts i 2 rebots per partit.

L’Almeda sortirà a LF-2

Les de Cornellà estan buscant ja el tècnic que assumeixi el desafiament de patir a la segona màxima competició espanyola. Amb un equip jove i inexpert han acceptat el repte juntament amb el Viladecans. A Lliga Femenina-2, doncs, hi haurà també el Lima Horta, el Barça CBS, el Segle XXI, el Boet Mataró i el GEiEG B.

El Barça fitxa Ainhoa i renova Isaac

El Barça CBS està construint un dels projectes més ambiciosos a la Lliga Femenina-2 del curs vinent. El seu tècnic, Isaac Fernández, ha renovat i complirà el seu tercer any al capdavant de l’equip de Sant Feliu de Llobregat. El Barça ha fet un dels fitxatges sonats per la seva qualitat, l’exjugadora del Femení Sant Adrià a Lliga Femenina-2 i del Girona, el Zamarat i l’Ensino a Lliga Femenina-1. Es retrobarà amb Glòria Estopà. El Barça també ha fitxat per al júnior un dels tècnics de referència, Toni Pallé, procedent del Femení Sant Adrià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)