FEB

El Cadí, en marxa

Pretemporada. L’equip de l’Alt Urgell ja s’entrena en grup per al que ha de ser el seu segon curs seguit jugant l’Eurocopa

“No en sortim especialment perjudicats, volíem evitar els equips capdavanters de França, com el Carolo, i els de la FEB, com el Gernika o el València. Esperem que el Girona passi l’eliminatòria i ens toqui el Sepsi”, diu Bernat Canut sobre el grup del Cadí en l’Eurocopa, la primera jornada de la qual la jugaran a Lilla el 14 d’octubre. El primer duel del segon curs europeu al Palau serà contra el Namur belga o el Grengewald luxemburguès una setmana després. El curs passat, en el debut, el Cadí va caure en l’eliminatòria de 16 amb el Landes.

El Sedis treballa en grup des d’ahir, amb nou jugadores a les ordres del preparador físic Xavi Miñambres, incloses les incorporacions de l’estiu Laia Raventós, Serena-Lynn Geldof i Gala Mestres. Irati Etxarri, Laura Peña, Ariadna Pujol i Geo Bahí i les jugadores del filial Sònia Garcia i Júlia Palomo, que s’entrenen en dinàmica del primer equip, completen el grup. Yurena Díaz, Maria Jespersen i Quinn Dornstauder estan en espera de sotmetre’s a les segones proves per completar el protocol.

El Cadí té programats quatre amistosos, amb dos equips, que com tot poden caure d’un dia per l’altre. El Casademont Saragossa mateix, amb un positiu a la plantilla, seria el rival el dia 26 a la Seu i el 30 a Aragó. La lliga catalana femenina el 6 de setembre amb l’Spar Girona al Palau Blaugrana té un altre doble enfrontament posterior, amb el Tolosa francès el dia 8 del mes que ve a la localitat occitana i el 13, el cap de setmana abans que comenci la Lliga Femenina, a la Seu. La jornada 1 és a casa precisament contra el Casademont.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)