FEB

El Cadí la Seu anuncia un positiu en la plantilla

Bàsquet. És asimptomàtic, encara no havia entrat en contacte amb la resta de jugadores i tècnics es manté aïllat al seu domicili

El Sedis ha anunciat que ha detectat un positiu per coronavirus en la plantilla del Cadí la Seu, un cop rebuts els resultats dels darrers tests PCR. Aquest cas és asimptomàtic, encara no havia entrat en contacte amb la resta de jugadores i tècnics es manté aïllat al seu domicili.

La plantilla ha començat a entrenar-se aquesta setmana. El curs passat, un cop interrompuda la competició el març –els quarts de final de la copa, el dia 6 amb l’Spar Girona, va ser el darrer partit– va transcendir que Sydney Wiese era positiu quan l’alera, ara a la WNBA amb els Sparks, ja havia arribat als Estats Units amb permís del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció